Restaurante Japonés Bun Sichi Passatge Lluís Pellicer 20 Barcelona Reserves 93 430 51 22 / 622 590 511

Tancat per vacances (30.jul - 16.ago) Compra On-lineEl nostre horari de repartiment a domicili és de 20:30 a 23:00 (de dimarts a diumenge)(Si voleu fer comandes per al migdia, truqui\'ns per consultar)*DILLUNS TANCAT

Contingut dels productes reservats fins al moment. Pots editar el cistell, eliminar plats i veure el preu total. Pren "Confirmar reserva" perquè ens arribi la comanda a cuina.

Nom Tipus de Plat Descripció Un. Preu Eliminar
El cistell está vuit

Si ets usuari registrat de la nostra pagina podràs fer les reserves mes còmodament. El preu total no inclou iva. La comanda mínima ha de ser de 30 euros.

Per motius de logística només podem servir a domicili de les següents zones de Barcelona: (Sarrià, Sant Gervasi, Gracia, Eixample, Els Corts, Ciutat Vella). Per a altres zones consultar.

El nostre horari de repart a domicili és de 20:30 a 23:00 (de dilluns a diumenge)

(Si vol fer comandes per al migdia, truqui per consultar)

 *Tots els plats que servim en la seva taula es preparen al moment amb productes de màxima qualitat. Per aquest motiu, si rebem un nombre important de comandes simultàniament, el temps d\'espera pot ser alguna cosa major de l\'habitual. Però no es preocupi, en rebre la nostra trucada confirmant la seva comanda, el nostre personal li avisarà del temps de lliurament aproximat.

Total de la reserva :
0,00 €
IVA no inclós
COMANDA MINIMA 30,00 €
Creado por Lazul.com